Dakkapel Gorinchem

Dakkapel Gorichem

Dakkapel Gorinchem

Dakkapel Gorichem

Dakkapel Gorinchem in kunststof uitvoering

Wij hebben de dakkapel die u op de foto ziet geplaatst in Gorinchem. Ondanks dat wij uit Tilburg komen, plaatsen wij ook dakkapellen in Gorinchem in 1 dag.

Een kunststof dakkapel Gorinchem met een plat dak of een schuin dak kan uitgevoerd worden met een kunststof kozijn (merk Gealan) in ieder gewenste maatvoering met de zijwangen en boeiboord in onze standaardkleuren Ral 9001. Ral 9010, Ral 6009, Ral 5011, Ral 7016. Natuurlijk zijn er ook andere kleuren mogelijk, maar die zijn op aanvraag. De zijwangen en boeiboord kunnen uitgevoerd worden in Trespa 8 mm of in Keraliet. Wij werken met A-merken, omdat wij vinden dat de klant goede materialen moet krijgen op hun dakkapel, waarvan reeds bewezen is dat ze veel jaren zonder veel onderhoud mee kunnen gaan.

Een kunststof dakkapel Gorinchem hoeft u niet te schilderen, maar wel te onderhouden. U dient af en toe de gehele buitenkant af te doen, zodat de materialen schoon blijven. Dit is natuurlijk ook beter voor de dakkapel.

Het kozijn kan ingedeeld worden zoals u zelf wenst. Iedere klant heeft zo zijn eigen wensen. Wij werken dus niet met standaard maten.

Zowel onze houten – als onze kunststof dakkapellen worden volledig wind en waterdicht opgeleverd. U ontvangt van ons 15 jaar garantie op de volledige constructie. De dakkapel wordt in 1 dag geplaatst, door eigen vakkundige mensen. Wij vragen geen aanbetaling, waardoor u als klant geen risico loopt. Ook in de winterperiode plaatsen wij dakkapellen, enkel als het regent of sneeuwt wordt de plaatsingsdatum uitgesteld.

Als u nog vragen heeft over dakkapel Gorinchem, kunt u ons altijd bellen (013-5350329) of mailen info@dakkapellen-specialist.nl. Natuurlijk kunt u ook verder kijken op onze website. Hier vindt u alle prijzen van de maatvoeringen, materialen, kleuren, en veel referenties van de dakkapellen die wij reeds geplaatst hebben in de laatste jaren.

“Gegarandeerd de goedkoopste dakkapel Gorinchem met vakkennis en eigen vakmensen”